Lash Volume Lift


Lash Volume Lift is een wimperbehandeling van “Fall in the volume” die de natuurlijke wimpers lift. Ook wel LVL genoemd.

De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers bij worden gebruikt.
Bij lash volume lift wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Deze techniek is een goed alternatief voor degene die even een wimperextension pauze willen inlassen, allergisch zijn voor de lijm of geen wimperextensions meer willen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara.
Daarnaast is het een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft, maximaal 50 minuten duurt en lang draag plezier biedt.

Voordelen Lash Volume Lift
1. Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.
2. U hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
3. Voelt licht en natuurlijk aan
4. Ogen lijken groter.
5. Geeft een natuurlijke uitstraling.
6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
8. Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

Wat is het verschil tussen Lash Volume Lift en Wimperpermanent?
Met wimperlifting van “Fall in the volume” lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
 Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. “Fall in the Volume’ wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent.

Stay Put Semi Permanent Mascara 

De Semi Permanente Mascara van Stay Put is een waterproof wimpercoating dat 2-3 weken blijft zitten! De wimpercoating wordt laagje voor laagje aangebracht op de natuurlijke wimper. Deze wimper coating is geschikt voor zowel boven als onderwimpers. Het dagelijks aanbrengen, het verwijderen en het uitlekken van je mascara is verleden tijd!

Wil je een afspraak maken voor de Lash Volume Lift behandeling bij NESS Visagie & Hairtsyling salon gevestigd in Zoetermeer vul dan je gegevens in via het contactformulier of stuur een bericht naar 06-42026659.

Lash Volume Lift € 50,00
Stay Put Semi Permanent Mascara boven wimpers € 40,00
Stay Put Semi Permanent Mascara onder wimpers € 20,00
Lash Volume Lift + Stay Put Semi Permanent Mascara boven en onder wimpers € 100,00